Xarxa de Senders de La Nucia

 

Rutas-snederos-la-nucia

La Xarxa de Senders del Captivador de La Nucia inclou 6 recorreguts diferents que uneixen La Nucia amb el paratge del Captivador i el Centre d’Educació Mediambiental, travessant el principal pulmó verde del municipi. Les 6 sendes sumen un total de 23 kilòmetres i discorren pel paratge protegit local del Captivador, on l’Ajuntament ha protegit prop de 2 milions de metres quadrats dels pinars compresos entre la Favara, la Ciutat Esportiva i el Captivador.

Panels i Tríptics

Per a orientar els seus usuaris a més de distingir amb colors les diferents rutes amb cartells i pals de fusta, s’han situat 7 panels explicatius, on estan totes les rutes. Aquests panels estan situats en llocs claus on poder aparcar el cotxe o de fàcil accés per a iniciar la ruta. La seua ubicació és la següent: en la Favara davant de l’Oficina de Turisme, en la Ciutat Esportiva a l’entrada al pàrquing del Pavelló, en el pàrquing del cementeri, en la urbanització el Tossal (2), en un garrofer centenari on conflueixen   diferents rutes i davant del Centre d'Educació Mediambiental en el Captivador.

Esport, Oci i Educació Ambiental

Aquesta xarxa de senders o rutes verdes té diferents usos. Un ús esportiu per a córrer, entrenar o anar en bici pels usuaris de la Ciutat Esportiva. També s’està treballant en adaptar una d’elles per a que siga accessible a discapacitats. Aquests nous senders també tenen un ús d’oci i temps lliure per als nombrosos senderistes de La Nucia i la comarca i per últim tenen una funció educativa dins del projecte global de Conscienciació i Educació Mediambiental de La Nucia (Ecoparc + Centre Educació Mediambiental+Rutes Verdes.

Descarregat el fullet Xarxa de Sendes

Автор : btamedia
Loading...
Loading...