Com arribar

 

per terra

 

mapa nucia1

La Nucia és un poble de la Comunitat Valenciana, en la província d’Alacant, que pertany a la comarca de la Marina Baixa. Està situat en una vall tranquil·la, a 10 km de Benidorm. Les Serres d’Aitana i l’Aixortà el protegeixen dels freds vents del Nord i li donen el privilegi d’estar entre el mar i la muntanya. L’Autopista del Mediterrani passa pel terme municipal i es connecta amb Alacant, a 45 quilòmetres, amb autovies a Madrid, Múrcia i Andalusia.

 

En cotxe

La comunicació per carretera amb La Nucia es pot realitzar utilitzant l’autopista del Mediterrani (A-7) a través de l’eixida número 65. La carretera N-332 és l’eix paral·lel a la Costa de València que comunica La Nucia amb Alacant i València. Hi ha tres eixides principals cap a La Nucia: Terra Mítica, Benidorm i Altea. 

 

En Bus

Hi ha una gran quantitat de línies des de tota la península i des de la resta d’Europa amb les estacions centrals d’Espanya des de les quals es pot viatjar a La Nucia.

És possible arribar en autobús a través d’enllaços des de quasi tots els punts d’Espanya. Si volen més informació poden consultar la pàgina: www.alsa.es.   

 

En Tren

Per aquells que prefereixen el ferrocarril, a Alacant disposen de les unitats més modernes de trens, ja reforçades per l’AVE. A la Nucia no hi ha parada de tren, però es pot arribar des d’Alacant capital via TRAM, parant a Benidorm amb la línia L1.

Consultar horaris i enllaços a: www.tramalicante.es

 

En Taxi

Hi ha vàries empreses que donen servei a la zona de La Nucia, on es pot accedir des de qualsevol lloc de la província d’Alacant. Amb aquests taxis ens podem desplaçar a l’aeroport, a la ciutat d’Alacant, a Benidorm, etc.

Radio Taxi Alacant: 965910123
Radio Taxi Benidorm: 965862626
Taxi La Nucia: 966897577per aire


altet 1

L’aeroport de l’Altet, molt prop de la capital, ofereix la possibilitat de comunicació a través de destinacions nacionals i europees. Està situat a 51 km de La Nucia i té línies d’autobús cap a Benidorm cada hora i un bon servei de taxis.

Una altra opció és l’aeroport de Manises, a València, a uns 140 km. Des d’allí es pot viatjar a les principals ciutats d’Espanya i de la resta d’Europa.

Des de Múrcia es pot arribar des de l’aeroport de San Javier a uns 146 km de La Nucia, a una hora i mitja aproximadament de camí per vies ràpides. Aquest aeroport té l’avantatge de realitzar vols a baix cost des de capitals europees.

Per a obtenir més informació sobre vols, horaris i companyies poden posar-se en contacte amb Aena o telefonar: 96 691 94 00 / 96 691 91 00.

 


per mar

 

València, Alacant i Dénia són ciutats pròximes a La Nucia des d’on es pot accedir per mar a la nostra destinació amb facilitat:

Per a més informació sobre el port d’Alacant poden telefonar a: 965130095.mar footer

Автор : btamedia
Loading...
Loading...