Cultura

 

2317860637 a7182b86b4 oAuditori de la Mediterrània
L’Auditori de la Mediterrània, Centre Cultural de La Nucia, ofereix al visitant un programa amb una gran varietat de propostes artístiques i culturals al llarg de tot l’any.

>Descargar Programa Auditori

 

 

 

 


SEU-Universitaria-en-La-NuciaSeu Universitària
En la Seu Universitària de La Nucia s’organitzen un gran nombre de cursos de la Universitat d’Alacant.

>Acceder a la Seu Universitaria

 


q3El CENTRE D'EDUCACIÓ MEDIAMBIENTAL
CEM El Captivador
 

El CEM El Captivador és un complex destinat a apropar la natura, la història mediterrània i en especial la de La Nucia, dinamitzant el seu funcionament i apropant-se a la gent mitjançant un espai d’intercanvi  d’informació, obert i flexible, gestionat per l’Ajuntament de La Nucia en col·laboració amb la Universitat d’Alacant.

>Descargar folleto CEM Captivador

 

 


cem-captivadorEl Museu Etnològic José Soler

Les tradicions i costums Nucieres ens han llegat un ric patrimoni cultural: fotografies, testimonis i objectes que ens mostren la forma de vida tradicional a la comarca de la Marina Baixa, una manera de viure i d’entendre el món actual que ens envolta, objectes quotidians que ens parlen d’aquells que els van crear i els van utilitzar. Recopilar informació i restaurar tots aquests béns és la finalitat del Museu Etnològic José Soler i açò ha sigut possible gràcies a totes aquelles famílies que de forma altruista han donat part del seu llegat.


Centro-Juvenil-2El Centre Juvenil
Els més joves de La Nucia disposen d’un Centre Juvenil amb una gran varietat de cursos, esdeveniments diversos i exposicions .
Descargar programa Centre Juvenil.

 

 

 


Deporte La Nucíadeporte-la-nucia 2

“La Nucia, Villa Europea de l'Esport i Premi Nacional de l'Esport 2012”

La Ciutat Esportiva Camilo Cano és un referent a nivell nacional i internacional en TURISME ESPORTIU. Esdeveniments esportius al llarg de tot l’any atrauen a milers de visitants vinguts de tots els racons del món.

La Ciutat Esportiva té un total de 66 instal·lacions esportives en un espai de 120.000 m2.


De compres

Rastrerastro
L’any 1.982 el propietari suec del Bar Go-Karts de La Nucía, Jorge Beer, va tindre la idea de muntar un Rastro al costat del seu negoci dels diumenges. La finalitat era atraure més gent a aquest bar situat als afores de la població, al costat de l’actual polígon industrial. Així va nàixer el rastro de La Nucía, d’una manera improvisada i amb un permís provisional, sense pensar que es convertiria amb el pas del temps en el principal atractiu turístic del municipi.

Amb més de 30 anys d’antiguitat,  el Rastro dels Domingos se ha convertido en un de los principals reclams turístics de La Nucía , un atractiu perfecte per a diumengers, curiosos i estrangers que visiten els més de 700 parades que s’estenen al llarg de més de 2 kilòmetres i on poden trobar des d’antiguitats fins a mobles, objectes curiosos i menuderies.
En l’actualitat , el Rastro de La Nucia es troba situat en el Polígon Industrial l’Alberca. Podrà visitar-lo tots els diumenges en horari de matins. Comerços de La Nucia

Logo-Comercio-La-Nucia

>Acceder a Comercio La Nucía

 

Автор : btamedia
Loading...
Loading...