Qué veure?

 

La Nucia és un lloc on es poden utilitzar tots els sentits però el de la vista es pot alegrar fent un recorregut pels nostres carrers i llocs emblemàtics. 

plano nucia turistico

 

Font de La Favara.

Casa dels Peons Caminers.

Plaça dels Músics i edifici del Jutjat de Pau.

Seu Universitària (Antiga Escola)

Plaça Major.

Posella de Sant Vicent.

Carrer Sant Vicent- Carrer Ferreries.

Carrer Major.

Plaça de Santa Teresa.

El Llavador i la Plaça de Sant Antoni.

Avinguda de Porvilla, Mirador Panoràmic.

Carrer Nou.

Porta lateral de l’Església.

Mirador del Carrer Calvari.

Carrer de Sant Rafel.

Mont del Calvari.

 

Viernes-Turistico

Visites Turístiques "Divendres Turístics"

La Nucía ofereix al visitant visites turístiques gratuïtes “Divendres Turístics” en diferents idiomes, pel Barri Antic amb eixida des de l'Oficina d’Informació Turística, tots els divendres a les 10h. i a les 20h.

Aquesta iniciativa sense cap cost per al turista espera contribuir a que els visitants descobreixen els diferents monuments i racons pintorescs que té el Barri Antic de La Nucía.

Tots aquells interessats en participar en aquest recorregut turístic guiat totalment gratuït de 2 hores pel Barri Antic de La Nucia hauran de fer la preinscripció en l'Oficina d'Informació Turística, en el telèfon 96 610 10 98 o a través de l’email: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

Els participants començaran la visita turística en el parc de la Font de la Favara per a després seguir el recorregut pel mirador, Carrer la Llosa fins a la plaça Major on es realitzarà una parada per a visitar l’Església i la seua escalinata. Continuant pel Carrer Major fins arribar a l’antic Llavador, un museu etnològic a l’aire lliure perfectament conservat.

Des d’allí seguirà el recorregut per l’Avinguda Porvilla i el seu mirador a tot el cercle muntanyós de la Marina Baixa, per a després visitar la plaça de l’Almàssera, l’Auditori i la Seu Universitària. Per a  finalitzar l’itinerari turístic gratuït passarà per l’Ermita de Sant Rafel i el mont Calvari, amb unes espectaculars vistes de la badia d’Altea i el poble de La Nucía.

 

 

 

Sabados-al-CEM-Cautivador

 

Visites Turístiques Grups

El Centre Educatiu Mediambiental, CEM El Captivador ha començat la seua campanya d’obertura els “Dissabtes al CEM Captivador”.

Tots els dissabtes de 10 a 14 hores el Centre Educatiu Mediambiental (CEM) estarà obert amb entrada lliure i gratuïta, per a que es puguen visitar totes les seues dependències.  A les 12 hores s’organitzaran visites guiades dirigides pels monitores del CEM Captivador per a que tots els visitants descobreixquen i coneguen totes les àrees i sales del CEM Captivador: Aula de la Natura, Laboratori, Arborètum, mural de la Sèquia Mare, Hort Ecològic, Museu Etnològic José Soler…etc.


El CEM Captivador està enclavat en un lloc privilegiat, al costat de l’Ermita de Sant Vicent, envoltat d’una massa forestal d’1 milió de metres quadrats.

 

Visites Turístiques de Grups

La Regidoria de Turisme disposa d’un ampli programa de Visites Turístiques a La Nucía dirigit a Grups , Associacions, Clubs , etc. que desitgen visitar el nostre municipi, acompanyats d’ un guia local.
Programes complets d’1 dia o mig dia per a visitar allò que més els interessi:
Programa 1 : La Nucia, quan la descobreixques, et sorprendrà. Descargar Pdf
Programa 2 : Els Diumenges de La Nucia. Descargar Pdf
Programa 3 : Descobreix La Nucía, començant pel  Museu Etnològic i passejant pel Barri Antic. Pdf
Programa 4 : La Nucía, descobrint la seua natura, senderisme i cultura. Descargar Pdf
Programa 5 : Explorant el Barri Antic i el seu entorn. Descargar Pdf
Programa 6 : La Nucia, Ciutat Europea de l’Esport i Centre Educatiu Mediambiental.Descargar Pdf

Автор : btamedia
Loading...
Loading...